Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Sound Problems in Win XP - Sound skips and stutters


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 midoridave

midoridave

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:15 AM

Posted 03 January 2009 - 01:35 AM

I got an Acer InspireOne Notebook for christmas, and it worked like a treat. It's got a 144GB HDD. Windows XPSP3 (Home), 1.60GHZ and .98GB of Ram. Recently I tried installing iTunes, and it didn't work very well, and when I tried media in it, it skipped and stuttered. I tried playing the same files in WMP10, VLC, and TCMP, but it stuttered on all of them. After uninstalling iTunes, it still didn't work. Eventually I tried system restoring to before I installed iTunes, and I managed to get the sound to work a bit better, but it still skips and stutters. I can't figure out what the problem is, can anyone help?

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users