Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Trying to host on Garrys Mod


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 DiGGyDoG

DiGGyDoG

  • Members
  • 7 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:47 PM

Posted 30 December 2008 - 03:11 AM

Ok, so I am trying to port forward and I did exactly what this said:

http://www.portforward.com/english/routers...ife_2_Steam.htm

after I do all that I loose internet connection and cannot reconnect until I delete all of those.

So I don't know what to do please help, Thanks

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 muffinking

muffinking

  • Members
  • 10 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:47 PM

Posted 04 January 2009 - 02:28 PM

is this happening when you start up the ded server or right after you port forward?

#3 DiGGyDoG

DiGGyDoG
  • Topic Starter

  • Members
  • 7 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:47 PM

Posted 05 January 2009 - 06:40 PM

I'm not trying to host a dedicated server I just want to put one up sometimes so me and my friends can play




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users