Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

google redirects, cant open/run antivirus programs


  • This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic

#1 Pennyman

Pennyman

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:59 PM

Posted 21 December 2008 - 01:39 AM

Hey everyone. First time posting!

Here are my symptoms:

First of all, when I start the computer in normal mode, I get an error. "explorer.exe: The application failed to initialize properly (Oxc0000005)" However, this error does not occur in safemode. I can get back to the explorer in normal mode through the taskmanager: run: explorer.exe.

Now regarding the browser: Google redirects me whenever I try to go to an anti-virus website. Including this site!! (I'm posting from my Dad's computer). This occurs in both IE7 and Firefox.

In addition to this, Whenever I try to start an antivirus program, the process appears in the task manager, but no window will pop up. This occurs with SpybotS&D and Combofix.exe and Malwarebytes. This happens in normal AND safemode.

As you can imagine this is very frustrating. Thank goodness RSIT ran and gave me some logs, or I'd be SOL.

Here are the logs. My computer is a Dell Inspiron 6000 laptop running XP SP2 Pro with BSafe filtering.

Thanks in advance guys.

Attached Files

  • Attached File  info.txt   34.14KB   0 downloads
  • Attached File  log.txt   45.33KB   0 downloads

Edited by Pennyman, 21 December 2008 - 01:51 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 teacup61

teacup61

    Bleepin' Texan!


  • Malware Response Team
  • 17,075 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:Wills Point, Texas
  • Local time:06:59 PM

Posted 28 December 2008 - 12:07 AM

Hello Pennyman,

Posted Image

Sorry about the delay.:thumbsup: If you still need help, please post a new HijackThis log to make sure nothing has changed, and I'll be happy to look at it for you.

Thanks,
tea
Please make a donation so I can keep helping people just like you.
Every little bit helps! :)
You can even use your credit card! Thank you!

Posted Image


Error reading poptart in Drive A: Delete kids y/n?

#3 teacup61

teacup61

    Bleepin' Texan!


  • Malware Response Team
  • 17,075 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:Wills Point, Texas
  • Local time:06:59 PM

Posted 06 January 2009 - 07:59 PM

Due to the lack of feedback this Topic is closed.

If you need this topic reopened, please request this by sending the moderating team a PM with the address of the thread. This applies only to the original topic starter.

Everyone else please begin a New Topic
Please make a donation so I can keep helping people just like you.
Every little bit helps! :)
You can even use your credit card! Thank you!

Posted Image


Error reading poptart in Drive A: Delete kids y/n?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users