Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Vista Crazy Boot Loop


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 IslandMan

IslandMan

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:GA_Island
  • Local time:12:25 PM

Posted 20 December 2008 - 03:03 PM

New Gateway GT5676 Quad-Core, Vista 64bit, 640GB (2X320) Ran Spyware S&D program set to restart on next boot to clear 1 non-virus item, I agreed. Now startup stops at login screen, pauses 1 sec and turns off. Then, the cycle is repeated over and over again, until a cold boot. I realize now that Spy S&D was installed on both C: and I: Drives (mistake). Could not start in Safe Mode or most recent Restore Point, but was able to start-run using ... "last known good config" option (F8) Removed all copies of Spy S&D, used Revo-Uninstaller. Checked removal in Vista add-remove, OK. Gateway runs fine, except :huh: I STILL HAVE THE PROBLEM. CYCLES ON-OFF. NOW I DON'T TRUST turning this machine off again. No skills to mess with registry alone! Need a Fix or Troubleshooting advise, please. Stuck on remote Island with no Tech Support. BTW_Glad to be part this bad"B" group. :huh:

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 usasma

usasma

    Still visually handicapped (avatar is memory developed by my Dad


  • BSOD Kernel Dump Expert
  • 25,090 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Southeastern CT, USA
  • Local time:01:25 PM

Posted 20 December 2008 - 03:17 PM

If there's a backup of the settings that SpyBot changed, you may be able to reverse them - but I haven't worked with this program in a year or 2, so I'm not going to be much help there.

Otherwise, you'll have to use your Vista DVD to run Startup Repair: http://www.bleepingcomputer.com/tutorials/repair-windows-with-windows-startup-repair/
My browser caused a flood of traffic, sio my IP address was banned. Hope to fix it soon. Will get back to posting as soon as Im able.

- John  (my website: http://www.carrona.org/ )**If you need a more detailed explanation, please ask for it. I have the Knack. **  If I haven't replied in 48 hours, please send me a message. My eye problems have recently increased and I'm having difficult reading posts. (23 Nov 2017)FYI - I am completely blind in the right eye and ~30% blind in the left eye.<p>If the eye problems get worse suddenly, I may not be able to respond.If that's the case and help is needed, please PM a staff member for assistance.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users