Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

WinWeb Security Problem (tried malwarebytes already)


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 KSM

KSM

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:52 AM

Posted 09 December 2008 - 10:46 AM

I have a machine infected with WinWeb Security 2008. I downloaded and ran Malwarebytes but the infection wasn't detected/cleaned. I deleted the following registry keys:

HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{D5DF7C9D-6069-4552-8B0C-D02A912FC889}
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{D5DF7C9D-6069-4552-8B0C-D02A912FC889}

But couldn't locate the item:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run "WinwebSecurity"

Also, I cannot find the following files/folders anywhere on the machine (including searching for hidden files).

c:\Documents and Settings\All Users\Application Data\WinwebSecurity
c:\Documents and Settings\All Users\Application Data\WinwebSecurity\Languages
c:\Documents and Settings\All Users\Application Data\WinwebSecurity\config.udb
c:\Documents and Settings\All Users\Application Data\WinwebSecurity\init.udb
c:\Documents and Settings\All Users\Application Data\WinwebSecurity\WinwebSecurity.exe
c:\Documents and Settings\All Users\Application Data\WinwebSecurity\Languages\English.lng

I also tried scanning with spybot with no success.

Edited by Orange Blossom, 09 December 2008 - 10:50 PM.
Move from HiJack This forum to Am I Infected as there are no logs. ~ OB


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users