Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

WMe reload won't work


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 stavid

stavid

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:03 PM

Posted 12 May 2005 - 11:38 AM

Hello,
I am having fits with my DELL Dimension 4100. I am operating Windows Me and have been for about 3 yrs. Tried to open a new application (Quicken 2005) and received a message that I needed to upgrade IE and Me. So that was done and now the computer won't start, not even in safe mode. Started DOS from a floppy. Tried to re-install Me from a CD. The setup utility comes on and checks the hard drive. It's OK, and then it proceeds to run setup. 65% thru the files transfer an error comes up and says "SUWIN has caused a general protection fault in module VERX.DLL at 0002:24ae". It will not let me ingore the error and continue. I have to close setup and then I am back to square 1. I tried to "scanreg /restore" from the DOS prompt. It will let me choose a restore date, but I get error when it tries to continue. I tried to uninstall Me. I don't know if I was successful or not, but the next attempted setup of Me from the CD, it quit at 65% and gives the same error. Tried to delete the windows folder completetly. Same 65%, then error. (I forgot most of the DOS commands so I forgot how to delete folders in the windows directory.)

Anyway, could someone explain what I should do here? I would very much appreciate any HELP!
Thx.................

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Leurgy

Leurgy

    Voted most likely


  • Members
  • 3,831 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Collingwood, Ontario, Canada
  • Local time:09:03 PM

Posted 12 May 2005 - 12:56 PM

The Dos command is Deltree Windows. That will leave everything else intact. That assumes that %system root% is the Windows folder. You might be forced to do a format and reinstall.

When the only tool you own is a hammer, every problem begins to resemble a nail. Abraham Maslo

**** We use our powers for good, not evil ****

 Trying to remove your data from the web is like trying to remove pee from a swimming pool


#3 wishoosier

wishoosier

  • Members
  • 8 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:03 PM

Posted 03 June 2005 - 09:53 AM

I'm having this problem too. What should I be doing?
Exact same error message.

#4 Leurgy

Leurgy

    Voted most likely


  • Members
  • 3,831 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Collingwood, Ontario, Canada
  • Local time:09:03 PM

Posted 03 June 2005 - 05:05 PM

If you are trying to reinstall without formating and you then get this error, you will need to format the drive and then reinstall.

When the only tool you own is a hammer, every problem begins to resemble a nail. Abraham Maslo

**** We use our powers for good, not evil ****

 Trying to remove your data from the web is like trying to remove pee from a swimming pool





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users