Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

need help


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 putindemerde

putindemerde

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:25 AM

Posted 08 December 2008 - 01:38 PM

Hi anybody,
i have an alert on my computer, said i got a trojan.zlob.g, i try to scan with AVG, MALWAREBITE, SPYWARE DOCTOR, SPYBOT ... but nothing. some one can help me to remove this trojan , thx very much !!!

Edit: Moved topic from Introductions to the more appropriate forum. ~ Animal

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 garmanma

garmanma

    Computer Masochist


  • Staff Emeritus
  • 27,809 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Cleveland, Ohio
  • Local time:08:25 AM

Posted 08 December 2008 - 03:53 PM

Are you using XP or Vista?
if you are using Spybot's Teatimer, disable it for now.
Update Malwarebytes and run a full scan and post the log please
Mark
Posted Image
why won't my laptop work?

Having grandkids is God's way of giving you a 2nd chance because you were too busy working your butt off the 1st time around
Do not send me PMs with problems that should be posted in the forums. Keep it in the forums, so everyone benefits
Become a BleepingComputer fan: Facebook and Twitter

#3 putindemerde

putindemerde
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:25 AM

Posted 08 December 2008 - 05:09 PM

it s ok now, i erased all, and I keep just the AVG. the trojan is from defender-revieu.com. i deleted the file kjzna1562565.exe in safe mode, and it work now, thx anyway!!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users