Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Post your computer


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 PC WizKid

PC WizKid

  • Members
  • 58 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Battle, nr Hastings, UK
  • Local time:12:13 AM

Posted 12 May 2005 - 04:37 AM

Hello guys,

Please post a photo of your PC and your specs underneath the photo.

http://putfile.com/pic.php?pic=5/13104090441.jpg&s=x2

PC Specs:
2.7Ghz P4 (18months old)
64MB Nvidia Geforce Card (same age)
Onboard sound
1 CD-Rewriter Drive
1 DVD-ROM Drive
1 DVD-RW Drive (4 months old)
Wireless Keyboard (3months old)
56K Modem
15" AOC Spectrum 5Elr CRT Monitor (about 2 years old, but only 1 year of use)
2 KINYO Speakers (4 years old)
Opitcal mouse (about 3 weeks old)
Lexmark InkJet Printer (about 1 month old)

The Monitor and the speakers are from my old computer which doesn't work any more. I started using the monitor from about 3 weeks ago after about 18 months of it gathering dust and it works like new. The speakers are being used from yesterday onwards.
I love Windows Vista Ultimate

Windows 7 RC no more :cry:

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 deerslayer

deerslayer

  • Members
  • 322 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Joanna, South Carolina
  • Local time:12:13 AM

Posted 12 May 2005 - 08:20 AM

I would post a picture but can't seem to get the picture out of my Barbie Doll Snap camera and into my computer!! :thumbsup: :flowers: And as for specs. My computer aint got none. I just went outside and cleaned it off with the Hose pipe!!! :trumpet: :inlove: :cool:
L8er
When I was born, I was so surprised I didn't talk for a year and a half!!!
Posted Image
signature done by EFIZZER!!!
If you're ever in the nut house, look me up.
~Deerslayer

#3 freezerburn16

freezerburn16

  • Members
  • 60 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:13 AM

Posted 13 May 2005 - 01:43 PM

i just built it like a couple of days ago so i dont have ne pics but here are the specs:

-AMD Athlon 64 3500+(Clawhammer) Skt939
-DFI LANPARTY UT nF4 ULTRA-D nForce4 Ultra Athlon 64
-ATI Radeon X800 XL PCI Express 256MB DDR3
-4x Kingston HyperX KHX3200/1G 1GB DDR400 PC3200 Memory w/Heat Spreader
-Antec TruePower True550 EPS12V 550W Power Supply
-Thermaltake Dream Tower Series -Tsunami VA3000BWA Aluminum Mid Tower Case (Black) w/Transparent Side Window
-Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse
-Logitech Elite Keyboard
-Western Digital Caviar WD1200JB Special Edition 120GB ATA/100 7200RPM Hard Drive w/8MB Buffer
-LG GSA-4163B 16X Super-Multi Internal DVD Rewriter
-ViewSonic VP912B 19in LCD Monitor
-Creative Labs Sound Blaster Audigy 2 ZS Platinum Pro External Sound Card
- i have no good speakers yet so i just use head phones
-Netgear WG311T 108 Mbps Wireless PCI Adapter

that is it i think ill get a pic on asap
-----------------------------------------------------------------------
AMD Athlon 64 3500+ Processor (Clawhammer)
ATI Radeon X800 XL PCI Express 256MB DDR3
4Gb Kingston HyperX KHX3200/1G DDR400 PC3200 Memory
DFI LANPARTY UT nF4 ULTRA-D nForce4 Ultra
Caviar WD1200JB Special Edition 120GB
-----------------------------------------------------------------------




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users