Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Runner Error!


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 karentheo

karentheo

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:04 AM

Posted 11 May 2005 - 08:25 PM

:thumbsup: Oh, please help before I go insane. I keep getting a pop-up window saying:

Runner Error
Runner file name (fspex.exe)lacks a "-" (the app id separator)


I have run two anti-spyware programs (F-Secure and Spybot) but neither picked up anything. I also ran Virus scanner F-Secure, but no virus?

What is this annoying little thing?

I have not done anything, or downloaded anything, unusual in the past few days. My virus detector did stop an email attachment, and shortly after that the little monster starting popping up?

Can someone shed some light on this?

Thank you so much... :flowers:
p.s. My os is Windows XP

Edited by karentheo, 11 May 2005 - 08:27 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 gunner

gunner

  • Members
  • 337 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Pensacola, Florida
  • Local time:09:04 AM

Posted 11 May 2005 - 09:20 PM

We have met the enemy, and he is us! (pogo) I think that error is coming from f-secure. Might need to contact them or remove it.
Spike's advice: Backup your data routinely.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users