Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

IE half opens then closes


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 pliny

pliny

  • Members
  • 10 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:59 AM

Posted 05 December 2008 - 12:05 AM

Hi People 1st time i've used the site so let's hope i can find someone who can give me the answers.Thx
When i open IE it will half open n then close.
But the second time i do it everything is ok.
I'm using vista home premium 32bit.
Not really computer literate but know enough,
so if you could keep it simple would be appreciated.
pliny.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 speedbird76

speedbird76

  • Members
  • 27 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:59 PM

Posted 05 December 2008 - 08:09 AM

What do you mean 'half-open'? Can you elaborate a bit more? Does the IE window fill half the screen, and then close automatically, or does it load a webpage halfway thorugh and quit?

I'd suggest running a virus/malware scan first just to ensure that everything is clean. Update your anti-virus software and run a full scan.

Also, I would suggest trying alternative browers such as the excellent Opera or Firefox. Both are 100% free and IMHO, far superior to IE.

#3 pliny

pliny
  • Topic Starter

  • Members
  • 10 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:59 AM

Posted 08 December 2008 - 02:52 PM

It has closed when in website but mainly the browser doesn't open at all.
this does not happen everytime but seems to be getting worse.
have run avast n spyware doctor but nothing was detected.


Mod Edit: Edited to remove unnecessary quote. ~tg

Edited by tg1911, 08 December 2008 - 07:49 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users