Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Before you post about a problem


  • This topic is locked This topic is locked
63 replies to this topic

#61 boopme

boopme

    To Insanity and Beyond


  • Global Moderator
  • 70,507 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:NJ USA
  • Local time:07:16 PM

Posted 09 January 2011 - 01:47 PM

Hello 2900poobear

What is the operating system and browser used here?


Please click Start > Run, type inetcpl.cpl in the runbox and press enter.

Click the Connections tab and click the LAN settings option.

Verify if "Use a proxy..." is checked, if so, UNcheck it and click OK/OK to exit.

Now check if it is working again.
How do I get help? Who is helping me?For the time will come when men will not put up with sound doctrine. Instead, to suit their own desires, they will gather around them a great number of teachers to say what their itching ears want to hear....Become a BleepingComputer fan: Facebook

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#62 livekarl

livekarl

  • Members
  • 12 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Long Island, NY
  • Local time:08:16 PM

Posted 10 January 2011 - 03:36 PM

I just want to say thank you. not for helping so much as having this site available. It seems if one is willing, there are many routes to take to fixing sick 'puters, I have read the "read me's first" and they are very helpful. I am hoping that I have followed the directions correctly. Thanks Again, Karl

#63 tonyauz

tonyauz

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:16 PM

Posted 19 January 2011 - 08:54 PM

where on this site do you post a question?"

#64 ThunderZ

ThunderZ

  • Deactivated
  • 4,454 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:07:16 PM

Posted 19 January 2011 - 08:58 PM

where on this site do you post a question?"


Depending on what the question pertains to would dictate where you post.

If it is having to do with a (possible) infection. Then post in the Am I Infected forum. If it is related to a particular Operating system then post in the like titled forum. If it is hardware related the post in either Internal or External hardware, etc. ,etc., etc. :wink:





Closed topic, preventing further misplaced posts ~ Hamluis.

Edited by hamluis, 23 February 2011 - 08:33 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users