Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

New RAM freezing my comp


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 AJN4619

AJN4619

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:18 AM

Posted 02 December 2008 - 09:31 PM

I recently purchased some OCZ Fatlity 1066 speed ram for my new build. I have a P45 Gigabyte board, 8800gt video card, e8400 processor. i had regular wal mart ram running in this computer until my new ram arrived. (2GB 667) i put the new ram in and i log onto wow and within 5 seconds my entire system freezes my razer devices lose power. Is there something i am doing wrong or is this just bad ram.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 dpunisher

dpunisher

  • BC Advisor
  • 2,234 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:South TX
  • Local time:01:18 AM

Posted 02 December 2008 - 09:46 PM

It is specced to run at 2.1V, bump the mem voltage and see if that fixes your problem.

EDIT: Well, at least the OCZ Fatality 1066 I found was specced for 2.1V.

Edited by dpunisher, 02 December 2008 - 09:52 PM.

I am a retired Ford tech. Next to Fords, any computer is a piece of cake. (The cake, its not a lie)

3770K @4.5, Corsair H100, GTX780, 16gig Samsung, Obsidian 700 (yes there is a 700)





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users