Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

svchost.exe using 99% and LuCallbackProxy.exe Error


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 dreday

dreday

  • Members
  • 17 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:00 AM

Posted 01 December 2008 - 09:11 AM

Hi guys,

After around 10 minutes of loading up my laptop finally starts working but randomly throughout it being used it becomes really slow and after pressing CTL ALT DEL I notice that the svchost.exe keps using up to 99% of the resources.

When I end the process it speeds it up a little but it keeps happening - any ideas?

Also I also get a box that pops up saying LuCallbackProxy.exe Error - no idea why it does it.

Any help would be gratefully appreciated.

Many thanks

dreday

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users