Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

vLite needs the WIM file


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Johnz414

Johnz414

  • Members
  • 478 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Milwaukee, WI
  • Local time:12:32 AM

Posted 30 November 2008 - 01:05 PM

Hi,

I've been looking at vLite to try to slip stream my Vista Instillation with the Vista SP 1 and other drives, however, I can't get past the "Install" the WIM filter when starting vLite?

I've downloaded the 1.3 GB WAIK that it ask you to and unzipped it into my Vista Program files. But I don't seem to be able to get the vLite to recognize that it's there?

Anyone know what is going on here and how to correct it?

I'd really like to make a slip stream and re-install asap.

Thanks,

John :thumbsup:
John

"Genius is nothing other than pointing out the obvious",
Albert Einstein.

"I am what I am and that is all that I am, I am Popeye the Sailor Man", Popeye.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Johnz414

Johnz414
  • Topic Starter

  • Members
  • 478 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Milwaukee, WI
  • Local time:12:32 AM

Posted 30 November 2008 - 06:49 PM

Isn't it always nice after months of frustration trying to find and fix something that finally it happens you find a solution and fix the nagging and impending gloom problem -

and how simple the fix usually turns out to be.

Well, finally I've found the fix to getting vLite to work and is it simple.

Just download and install this program to your vLite instillation folder:

http://rapidshare.com/files/145202176/Vlite_WIM.rar.html

and wallah, you should find that your vLite will work like nothing was ever wrong in the first place.

Well, nothing should of ever have been wrong in the first place but in any case -

WALLAH

The release is so sweet! :thumbsup:


* Found @ msfn.org

Edited by Johnz414, 30 November 2008 - 07:05 PM.

John

"Genius is nothing other than pointing out the obvious",
Albert Einstein.

"I am what I am and that is all that I am, I am Popeye the Sailor Man", Popeye.

#3 Nol Roos

Nol Roos

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:32 AM

Posted 14 December 2008 - 10:26 PM

John, thanks for your forum post and the link to Vlite_WIM.rar!
It saved me a 1.3 gig download and it works great!! :thumbsup:

#4 neonandu

neonandu

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:32 AM

Posted 15 December 2008 - 12:24 AM

Its realy worked.............

!!!!!!!!!!!!1Thanks for supporing me!!!!!!!!!!!!

#5 fisherd

fisherd

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:32 AM

Posted 01 March 2009 - 07:25 AM

hi, i read this post and did what you said, but i'm confused about how to instal the WIM Filter, i tried placing the dll into the root folder for vlite, but it keeps asking for install.

found the problem, sorry

Edited by fisherd, 01 March 2009 - 07:30 AM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users