Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

More IE 6 hanging probs


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 hapster

hapster

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:18 PM

Posted 10 May 2005 - 05:19 AM

Hi all,
I have a problem with IE6 in that it browses for 5 to 10 secs and then hangs for 5 to 20secs. I have ASDL connection on 1.4g P4 with 256memory. I have also been having hang probs with 100% cpu usage whick seem to right after unplugging power from modem. Could this be caused by modem drivers or something more sinister that a loley carpenter can't hit with his hammer?
Thanks Hapster

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hapster

hapster
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:18 PM

Posted 10 May 2005 - 05:36 AM

Soory ,need to add using XP Pro SP2




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users