Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

I E Is Not Loading


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Bd_Blues

Bd_Blues

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:14 AM

Posted 09 May 2005 - 09:25 PM

Hello All


I had to switch to People pc ( dial up) during a move. Now that im back on high speed cable IE will not load. The home page is set to People pc But i cant change it because IE is lagging. I only use it for access to MSN Game Zone. I use Mozilla and it is working fine. I Tried to un-install IE but it will only let me repair. What can i do to fix this?

Thx Rob w

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 frankie12

frankie12

  • Members
  • 941 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Michigan
  • Local time:08:14 AM

Posted 09 May 2005 - 09:39 PM

is IE searching in the right spot? what i mean by that is that IE is in the program file that IE is looking at.

Edited by frankie12, 09 May 2005 - 09:39 PM.


#3 Bd_Blues

Bd_Blues
  • Topic Starter

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:14 AM

Posted 09 May 2005 - 09:43 PM

Thx For the reply but i dont get it sorry :thumbsup:

#4 KoanYorel

KoanYorel

    Bleepin' Conundrum


  • Staff Emeritus
  • 19,461 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:65 miles due East of the "Logic Free Zone", in Md, USA
  • Local time:08:14 AM

Posted 09 May 2005 - 10:05 PM

Open Internet Explorer.

Then click on "Tools" > "Internet Options" > "Connections".

Delete the Peoplepc and set up the new cable connection.

Then peruse the other tabs in "Connections" to ensure you are set up as you wish to be.
The only easy day was yesterday.

...some do, some don't; some will, some won't (WR)

#5 Bd_Blues

Bd_Blues
  • Topic Starter

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:14 AM

Posted 09 May 2005 - 10:10 PM

cant get to Internet Options. I E opens but will not load completely So the menus are enabled. Is there a way to uninstall and the reinstall?

#6 Bd_Blues

Bd_Blues
  • Topic Starter

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:14 AM

Posted 09 May 2005 - 10:13 PM

Correction menues are disabled. LOL




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users