Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Resident Shield down after updating AVG 7.5 to 8.0


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 simon_rex

simon_rex

  • Members
  • 8 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:12 AM

Posted 27 November 2008 - 05:08 PM

I fixed registry errors and erased temporary files with CCleaner.
I scanned with Chkdsk.
I defragmented my hard drive.
I used Dial-a-Fix to repair permissions since I have other protection software as well.
If I uninstall reinstall I get this error:

Local machine: installation failed
Installation:
Error: Action failed for file avgmfx86.sys: starting service....
Error 0x8007007f

I did all that because that's what I was told in the AVG forum.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 ruby1

ruby1

    a forum member


  • Members
  • 2,375 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:12 AM

Posted 27 November 2008 - 05:17 PM

Are you aware that AVG 7.5 and AVG 8.0 are two completley different programs?

MaY one ask how you uninstalled the AVG 7.5 program ?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users