Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Problem with updating AVG 8.0


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 somenoob

somenoob

  • Members
  • 57 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:16 AM

Posted 25 November 2008 - 06:43 PM

Hi everyone
When I try to update AVG 8.0 automatically, about 70% of the time it fails to connect to the server and displays a message saying it failed to connect. I can still use the internet though so I don't think it's my connection. Thoughts?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Joshuacat

Joshuacat

    01001010 01000011


  • Members
  • 1,950 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Ontario, Canada
  • Local time:11:16 AM

Posted 25 November 2008 - 08:02 PM

Try to uninstall AVG and reinstalling again.
The free version of AVG can be found here. http://free.avg.com/download?prd=afe
JC

#3 somenoob

somenoob
  • Topic Starter

  • Members
  • 57 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:16 AM

Posted 25 November 2008 - 08:25 PM

I have had to do it several times before as a result of accidentally deleting my C:/Recyclers folder so that doesn't seem to be the problem. Will try again though.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users