Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Really odd Final Fantasy-related Firefox problem?


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Caliburn

Caliburn

  • Members
  • 20 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:16 AM

Posted 25 November 2008 - 05:31 PM

I noticed after I saved a picture of Ruby Weapon onto my computer.

http://s20.photobucket.com/albums/b223/Sky...p;pic=wtfff.png

http://s20.photobucket.com/albums/b223/Sky...rent=wtfff2.png

http://s20.photobucket.com/albums/b223/Sky...rent=wtfff3.png

http://s20.photobucket.com/albums/b223/Sky...t=non-wtfff.png
^That's what WebCT should look like

So my problem here is that a lot of random pictures are being replaced by Final Fantasy-related ones. As shown in the screenshots, the "Chemistry 1A03 Exam Prep" section picture should not be one of FFVIII's Diablos, my friend definitely does not have Vincent Valentine on as her Facebook profile picture (I know this because when I click it, the Vincent picture doesn't show up, and her profile picture on other people's profiles is her normal one).

Cloud holding Tifa should not be in the background of the Redflagdeals page, and WebCT definitely shouldn't have a screenshot of FFXIII in the corner.

Things I've done:

- scanned for adware/malware with Spybot and Malwarebytes
- uninstalled Firefox
- deleted the picture of Ruby Weapon

Some things to note though:

- this doesn't happen everytime I load a page
- a lot of sites reverted to being displayed in "Basic" page mode. (See: http://s20.photobucket.com/albums/b223/Sky...rent=screen.png
- when I right click and "Copy Image Location", then paste in a new tab, the same (FF-related) image appears. However, when a friend does it, she gets the normal picture.
- Facebook adds a chunk of URL that renders a photo not display until after I reload the page, after which the photo's URL is normal and the photo appears.

...That's pretty much it. Probably has something to do with temporary internet files or something, but I don't know what to do to fix it. Any ideas?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Zllio

Zllio

  • Members
  • 1,107 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:16 AM

Posted 27 November 2008 - 05:09 AM

Hi Caliburn,

It sounds like it could be malware related, but have you tried going back to a restore point that preceded the problem? If you've never done this, go to Start / All Programs / Accessories / System Tools / System Restore and select Return computer to an earlier restore point. Select a highlighted date from before the problem and follow the prompts. If this helps, then I recommend still going to the Am I Infected forum and asking if there are some further scans they recommend. If it doesn't help, go back to System Restore using the same pathway above and reverse the change you made.

Zllio




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users