Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Boot Mgr. check msconfig


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 audioAl

audioAl

  • Members
  • 426 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Seadrift,Tx.
  • Local time:06:12 PM

Posted 25 November 2008 - 07:16 AM

I always say, It takes one to know one! Well I use this forum and others as well as ask questions in my browser to Fix computer problems!! I wubi downloaded Ibex Linux OS. Vista didn't like the altered boot logger, so a blocked program warning appeared, next time I shut down and started back up, Darn, Vista came up real fast, so fast I could not even get to Bios!! So I brosed for a fix, and found how to go into msconfig a check a gui box in startup. This brings up my mainboard logo and a boot manager choice so I can get into Ibex Linux or Vista! I wupped this rascal this morning in two hours, I love to learn this stuff! Cheers!
Windows Vista Ultimate 64 bit/Intel e5300 cpu/ASRock G41M-LE mainboard/G max4500 onboard graphics/4gigs OCZ 800Mhz ram/ VIA onboard HD Vinyl audio/Yamaha RX-V465 HT receiver/ Cambridge SoundWorks and Infinity RS1001 speakers

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Michael-Anthony

Michael-Anthony

  • Banned
  • 267 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:07:12 PM

Posted 25 November 2008 - 03:26 PM

I was fiddeling with the vista bootloader, grub and various setups as well not too long ago...

#3 audioAl

audioAl
  • Topic Starter

  • Members
  • 426 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Seadrift,Tx.
  • Local time:06:12 PM

Posted 26 November 2008 - 06:44 AM

I was fiddeling with the vista bootloader, grub and various setups as well not too long ago...

WOW, You really kicked massive butt, thanks in a day or two, that's how long it will take me to understand, Vista's still tryin to control start up here, Cheers Alan
Windows Vista Ultimate 64 bit/Intel e5300 cpu/ASRock G41M-LE mainboard/G max4500 onboard graphics/4gigs OCZ 800Mhz ram/ VIA onboard HD Vinyl audio/Yamaha RX-V465 HT receiver/ Cambridge SoundWorks and Infinity RS1001 speakers




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users