Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Youtube videos won't play


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 333nnn

333nnn

  • Members
  • 97 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:29 PM

Posted 20 November 2008 - 04:27 PM

Videos on Youtube won't play. When I type in the Youtube url it doesn't go to the Youtube page but to a page that looks like some king of my settings page. When I click on a video listed on that page I get a message saying: "Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player". I checked in IE, and JavaScript is activated, and I have installed and uninstalled Flash Player many times with and without the firewall activated and have rebooted after uninstalling and then installing. I use Firefox. Both when installing and uninstalling I am disconnected from the Internet and have the downloads box closed. I was able to play Youtube videos up until last night with no problems. Before playing any Youtube videos today I ran Ad-Aware, Spybot Search and Destroy and ATF Cleaner. I have not been able to run any Youtube videos after running these programs today, so I think I deleted something with one of these programs which have prevented the Youtube videos from playing. When running ATF Cleaner the only thing I chose not to delete were my Firefox passwords. I can play Youtube videos imbedded in other sites. After installing, Flash Player is listed in control panel, but it's blank on the right hand side of the page for Flash Player where the size of the programs are listed. Flash Player is 1.8mb, and the the mb for much smaller programs are listed in cp. I believe I have had this problem before but was able to resolve it. Thanks for any replies.

Edit: Moved topic from XP to the more appropriate forum. ~ Animal

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 frankp316

frankp316

  • Members
  • 2,677 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:29 PM

Posted 20 November 2008 - 07:21 PM

Flash 10 was released recently. Is that what you have?

#3 333nnn

333nnn
  • Topic Starter

  • Members
  • 97 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:29 PM

Posted 20 November 2008 - 07:26 PM

I downloaded Flash Player today from the Adobe site, so it's the latest.

#4 frankp316

frankp316

  • Members
  • 2,677 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:29 PM

Posted 21 November 2008 - 06:59 AM

Did you uninstall the old version using the Flash Uninstaller? Since you're using Firefox, it could be an addon problem.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users