Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Sound card


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 olddave

olddave

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:46 PM

Posted 07 May 2005 - 07:58 AM

Really strange I have a sonic fury card Videologic (UK) everywhere else Turtle Beach This card can test itself says its OK in hardware but software is wrong. So I tried another card Soundblaster 24 bit worked OK then suddenly dissapears from Sounds and Audio Audio is blanked out when I try using Musicmatch to play Radio or MP3 says no wave out device support. In Media player says no device found. Videologic who sold Sonic Fury in UK when eamailed just replies look at FAQ's

Anybody help

Dave

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 olddave

olddave
  • Topic Starter

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:46 PM

Posted 10 May 2005 - 10:08 AM

remove sound card via device manager restart it sounds OK for now lets hope it lasts




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users