Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

kaspersky antivirus keeps turning off at boot up


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 andymirasol

andymirasol

  • Members
  • 50 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:44 AM

Posted 05 November 2008 - 10:10 AM

hello, my antivirus keeps turning off by itself after my computer has done booting up,a red shield comes up in kaspersky and says it has been turned off,please help?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 garmanma

garmanma

    Computer Masochist


  • Members
  • 27,809 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Cleveland, Ohio
  • Local time:04:44 AM

Posted 05 November 2008 - 05:16 PM

Is this a new installation or have you had any updates recently?
Mark
Posted Image
why won't my laptop work?

Having grandkids is God's way of giving you a 2nd chance because you were too busy working your butt off the 1st time around
Do not send me PMs with problems that should be posted in the forums. Keep it in the forums, so everyone benefits
Become a BleepingComputer fan: Facebook and Twitter

#3 andymirasol

andymirasol
  • Topic Starter

  • Members
  • 50 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:44 AM

Posted 06 November 2008 - 02:35 AM

Hi, it is not a new install, i have had kaspersky a while and it constantly updates all day etc but recently it boots up saying it is switched off and if i right click and totally close it and restart it it seems fine?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users