Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

HJK Log - Suz


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Suz

Suz

  • Members
  • 14 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:52 AM

Posted 05 May 2005 - 05:59 AM

My PC is acting very very stange, (I can't even read this site fully), although I can not find anything. I have run Ad-Aaware SE Personal - it came up clean, Spybot - nothing, CW Shredder - clean, Kill2Me no signs of infection, although Look2Me made my desktop go! I restared and ran HJT and here is the log.
Now I'm no expert it lookssort of OK, the O4's, the O6 and some of the O8's are strange.
Please have a look and let me know, many thanks

Logfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at 11:26:38, on 05/05/05
Platform: Windows 98 SE (Win9x 4.10.1998A)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106)

Running processes:
C:\WINDOWS\SYSTEM\KERNEL32.DLL
C:\WINDOWS\SYSTEM\MSGSRV32.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\SPOOL32.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\MPREXE.EXE
c:\windows\SYSTEM\KB891711\KB891711.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\ZONELABS\VSMON.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\DDHELP.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\mmtask.tsk
C:\WINDOWS\EXPLORER.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\RPCSS.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\SYSTRAY.EXE
C:\WINDOWS\STARTER.EXE
C:\PROGRAM FILES\ADAPTEC\EASY CD CREATOR 5\DIRECTCD\DIRECTCD.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\STIMON.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\E_S4I0K2.EXE
C:\PROGRAM FILES\GRISOFT\AVG FREE\AVGCC.EXE
C:\PROGRAM FILES\GRISOFT\AVG FREE\AVGEMC.EXE
C:\PROGRAM FILES\GRISOFT\AVG FREE\AVGAMSVR.EXE
C:\PROGRAM FILES\THOMSON\SPEEDTOUCH USB\DRAGDIAG.EXE
C:\PROGRAM FILES\ZONE LABS\ZONEALARM\ZLCLIENT.EXE
C:\PROGRAM FILES\SPEEDTOUCH\DR SPEEDTOUCH\DRST.EXE
C:\WINDOWS\START MENU\PROGRAMS\STARTUP\PUSH6599.EXE
C:\PROGRAM FILES\EPSON\EPSON CARDMONITOR\EPSON CARDMONITOR1.2.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\WBEM\CIMOM.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\WMIEXE.EXE
C:\MY DOCUMENTS\SUZANNAH\TEMP\HIJACKTHIS\HIJACKTHIS.EXE

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.computeractive.co.uk/
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings,ProxyOverride = ;*.btclickfree.com;<local>
O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\PROGRAM FILES\ADOBE\ACROBAT 5.0\READER\ACTIVEX\ACROIEHELPER.OCX
O2 - BHO: Google Toolbar Helper - {AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7} - c:\windows\googletoolbar2.dll
O3 - Toolbar: &Radio - {8E718888-423F-11D2-876E-00A0C9082467} - C:\WINDOWS\SYSTEM\MSDXM.OCX
O3 - Toolbar: &Google - {2318C2B1-4965-11d4-9B18-009027A5CD4F} - c:\windows\googletoolbar2.dll
O4 - HKLM\..\Run: [SystemTray] SysTray.Exe
O4 - HKLM\..\Run: [Atikey] Atitask.exe
O4 - HKLM\..\Run: [AtiCwd32] Aticwd32.exe
O4 - HKLM\..\Run: [ScanRegistry] c:\windows\scanregw.exe /autorun
O4 - HKLM\..\Run: [EnsoniqMixer] starter.exe
O4 - HKLM\..\Run: [AdaptecDirectCD] "c:\Program Files\Adaptec\Easy CD Creator 5\DirectCD\DirectCD.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [StillImageMonitor] C:\WINDOWS\SYSTEM\STIMON.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [EPSON Stylus Photo RX500] C:\WINDOWS\SYSTEM\E_S4I0K2.EXE /P24 "EPSON Stylus Photo RX500" /O7 "EPUSB1:" /M "Stylus Photo RX500"
O4 - HKLM\..\Run: [AVG7_CC] C:\PROGRA~1\GRISOFT\AVGFRE~1\AVGCC.EXE /STARTUP
O4 - HKLM\..\Run: [AVG7_EMC] C:\PROGRA~1\GRISOFT\AVGFRE~1\AVGEMC.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [AVG7_AMSVR] C:\PROGRA~1\GRISOFT\AVGFRE~1\AVGAMSVR.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [SpeedTouch USB Diagnostics] "C:\Program Files\Thomson\SpeedTouch USB\Dragdiag.exe" /icon
O4 - HKLM\..\Run: [Zone Labs Client] "C:\Program Files\Zone Labs\ZoneAlarm\zlclient.exe"
O4 - HKLM\..\RunServices: [nisserv] c:\Program Files\Norton Personal Firewall\NISSERV.EXE
O4 - HKLM\..\RunServices: [KB891711] c:\windows\SYSTEM\KB891711\KB891711.EXE
O4 - HKLM\..\RunServices: [TrueVector] C:\WINDOWS\SYSTEM\ZONELABS\VSMON.EXE -service
O4 - HKCU\..\Run: [STManager] "C:\Program Files\SpeedTouch\Dr SpeedTouch\drst.exe" -b
O4 - Startup: Event Reminder.lnk = C:\Program Files\Broderbund\PrintMaster\PMremind.exe
O4 - Startup: PUSH6599.EXE
O4 - Startup: EPSON CardMonitor.lnk = C:\Program Files\EPSON\EPSON CardMonitor\EPSON CardMonitor1.2.exe
O6 - HKCU\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel present
O8 - Extra context menu item: Open Frame in &New Window - C:\WINDOWS\WEB\frm2new.htm
O8 - Extra context menu item: &Highlight - C:\WINDOWS\WEB\highlight.htm
O8 - Extra context menu item: &Links List - C:\WINDOWS\WEB\urllist.htm
O8 - Extra context menu item: Zoom &In - C:\WINDOWS\WEB\zoomin.htm
O8 - Extra context menu item: Zoom O&ut - C:\WINDOWS\WEB\zoomout.htm
O8 - Extra context menu item: I&mages List - C:\WINDOWS\Web\imglist.htm
O8 - Extra context menu item: &Google Search - res://C:\WINDOWS\GOOGLETOOLBAR2.DLL/cmsearch.html
O8 - Extra context menu item: Cached Snapshot of Page - res://C:\WINDOWS\GOOGLETOOLBAR2.DLL/cmcache.html
O8 - Extra context menu item: Similar Pages - res://C:\WINDOWS\GOOGLETOOLBAR2.DLL/cmsimilar.html
O8 - Extra context menu item: Backward Links - res://C:\WINDOWS\GOOGLETOOLBAR2.DLL/cmbacklinks.html
O8 - Extra context menu item: Translate into English - res://C:\WINDOWS\GOOGLETOOLBAR2.DLL/cmtrans.html
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\MSMSGS.EXE
O9 - Extra 'Tools' menuitem: MSN Messenger Service - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\MSMSGS.EXE
O12 - Plugin for .eid: C:\PROGRA~1\INTERN~1\PLUGINS\NPIPRT32.DLL
O12 - Plugin for .au: C:\PROGRA~1\INTERN~1\PLUGINS\npqtplugin.dll
O12 - Plugin for .mov: C:\PROGRA~1\INTERN~1\PLUGINS\npqtplugin.dll
O12 - Plugin for .mid: C:\PROGRA~1\INTERN~1\PLUGINS\npqtplugin.dll
O12 - Plugin for .spop: C:\PROGRA~1\INTERN~1\Plugins\NPDocBox.dll
O16 - DPF: {C606BA60-AB76-48B6-96A7-2C4D5C386F70} (PreQualifier Class) - http://www.sc-server1.bt.com/broadband/MotivePreQual.cab
O16 - DPF: {74D05D43-3236-11D4-BDCD-00C04F9A3B61} (HouseCall Control) - http://a840.g.akamai.net/7/840/537/2004061...all/xscan53.cab
O16 - DPF: {644E432F-49D3-41A1-8DD5-E099162EEEC5} (Symantec RuFSI Utility Class) - http://security.symantec.com/sscv6/SharedC...n/bin/cabsa.cab
O16 - DPF: {2BC66F54-93A8-11D3-BEB6-00105AA9B6AE} (Symantec AntiVirus scanner) - http://security.symantec.com/sscv6/SharedC...bin/AvSniff.cab

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Grinler

Grinler

    Lawrence Abrams


  • Admin
  • 43,540 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:11:52 AM

Posted 05 May 2005 - 10:23 PM

Everything looks good to me. What do you mean you cant read this site fully??

#3 Suz

Suz
  • Topic Starter

  • Members
  • 14 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:52 AM

Posted 06 May 2005 - 11:53 AM

my display properties are stuck on just 16 colours. I have tried changing it and my PC freezes when Windows is restaring during the reboot process. Hence I have to rese and everything is still at 16 colours.

#4 Grinler

Grinler

    Lawrence Abrams


  • Admin
  • 43,540 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:11:52 AM

Posted 06 May 2005 - 01:59 PM

Try booting into safe mode and changing the colors there and see if it helps. If that does not help you should download a newer driver for your display adapter and install it.

#5 Suz

Suz
  • Topic Starter

  • Members
  • 14 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:52 AM

Posted 06 May 2005 - 03:48 PM

Safe mode does not do it.
I do not have a seperate graphics card, its built into the MoBo - does that mean I will have to load new drivers for the MoBo or just the graphics?

#6 Suz

Suz
  • Topic Starter

  • Members
  • 14 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:52 AM

Posted 06 May 2005 - 04:17 PM

I speak to soon. I deleted the display adapter via device manager, rebooted and low and behold all appeaers to be fine now. Thanks for your help

#7 Grinler

Grinler

    Lawrence Abrams


  • Admin
  • 43,540 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:11:52 AM

Posted 06 May 2005 - 07:35 PM

Excellent!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users