Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

xp system problems


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 koolkevdj

koolkevdj

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:52 AM

Posted 04 November 2008 - 10:57 AM

hi i have some strange things going on with my pc,i was using it as normal this morning & everything was fine,i turned it off,i turned it on again 2 hours later and the desktop theme had been changed and there was no internet connection,i called my isp & they tested the modem which was working ok,they asked me to open up device manager,but when it opened all the entries were missing,they told me to get in touch with a pc engineer as something had wiped out all the services and the modem drivers,i managed to boot into safe mode,opened up msconfig and i checked in the services tab & all the services had been stopped,by what i dont know,i rebooted the pc & it was ok again,i have scanned for trojans and viruses but nothing and you can check all the logs here.....http://malwareremoval.com/forum/viewtopic.php?f=11&t=35757&p=366661&e=366661.....thanks.....

Edited by koolkevdj, 04 November 2008 - 10:59 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 ice2921

ice2921

  • Members
  • 177 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:VA
  • Local time:12:52 AM

Posted 04 November 2008 - 11:28 AM

Have you tried a system restore?

#3 usasma

usasma

    Still visually handicapped (avatar is memory developed by my Dad


  • BSOD Kernel Dump Expert
  • 25,090 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Southeastern CT, USA
  • Local time:01:52 AM

Posted 04 November 2008 - 12:35 PM

Starting in Safe Mode will result in a lot of the services not starting - and there'll be errors in your Event Viewer logs about this also.
This behavior is by design because Safe Mode doesn't load a lot of the drivers so that you can troubleshoot problems from there.

If you've rebooted and all is OK, I'd suggest backing up your data immediately (as there's no telling if or when this will recur). To start with, I'd suggest a hard drive diagnostic from the manufacturer of your hard drive. There's a list of the websites for the major manufacturers in this topic: http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/28744/hard-drive-installation-and-diagnostic-tools/
My browser caused a flood of traffic, sio my IP address was banned. Hope to fix it soon. Will get back to posting as soon as Im able.

- John  (my website: http://www.carrona.org/ )**If you need a more detailed explanation, please ask for it. I have the Knack. **  If I haven't replied in 48 hours, please send me a message. My eye problems have recently increased and I'm having difficult reading posts. (23 Nov 2017)FYI - I am completely blind in the right eye and ~30% blind in the left eye.<p>If the eye problems get worse suddenly, I may not be able to respond.If that's the case and help is needed, please PM a staff member for assistance.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users