Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

help ....logging into e-bay...please please help


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 franbanangela

franbanangela

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:16 AM

Posted 28 October 2008 - 06:52 AM

hi
when i try to log into e-bay,normally password & username apper automaticlly
but recentlly it says (when i press enter to get into my account)
that either the user name and password is incorrect
tried contacting e-bay, they say it is my firewall
but no settings have been changed
i would be eternally grateful for any help
thank you
angela

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 E-Mu

E-Mu

    Bleepin' Psychopomp


  • Members
  • 1,386 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Local time:05:16 AM

Posted 28 October 2008 - 06:56 AM

Hi,

Have you tried deleting the auto-populated Username & Password fields and manually typing them in instead?

Have you had any emails to say any of your Ebay details have changed?
~ E-Mu ~

"Emu, You Moo, We All Moo for Emu!" <-- Thanks to Animal

"If at first you don't succeed; call it version 1.0"


#3 franbanangela

franbanangela
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:16 AM

Posted 28 October 2008 - 07:01 AM

yes
tried manually but still the same error message

#4 E-Mu

E-Mu

    Bleepin' Psychopomp


  • Members
  • 1,386 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Local time:05:16 AM

Posted 28 October 2008 - 07:18 AM

hi emu
tried manually ,but still the same error message
guys at ebay say it is firewall problem
i switched firewall off but still never worked
i also have avast,dont know if that has anything to do with that
cheers

Please post all replys in the topics not via PM's. Thanks.

Are you able to test in either Internet Explorer or Firefox.

I take it this is the only site that your having the issues with? Make sure that you are typing the username & password correctly, this has happened to me at times where i thought it was correct but it wasnt.

If you have disabled your firewall then you've proved the problems don't lie there.
~ E-Mu ~

"Emu, You Moo, We All Moo for Emu!" <-- Thanks to Animal

"If at first you don't succeed; call it version 1.0"





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users