Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

harmful file extensions


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 bill54

bill54

  • Members
  • 38 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:newcastle. uk
  • Local time:02:28 AM

Posted 26 October 2008 - 06:44 AM

Avira picked up something this morning in my temporary internet files informing me with: this file contains an executable program that is disguised by a harmful file extension.
I ran superantispyware - found nothing but cookies and checked with malwarebytes nothing again. this happened despite my having macafee siteadvisor. It is the virus vault, should I just ignore it?

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 K12hf986

K12hf986

  • Members
  • 14 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Local time:09:28 PM

Posted 26 October 2008 - 08:14 AM

Hi, try running MalwareBytes AntiMalware from here- www.malwarebytes.org/mbam.php
If it doesn't detect anything, check the virus vault just to make sure
"A person who never made a mistake never tried anything new."
Albert Einstein

#3 bill54

bill54
  • Topic Starter

  • Members
  • 38 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:newcastle. uk
  • Local time:02:28 AM

Posted 26 October 2008 - 08:49 AM

hi thanks. I ran malwarebytes and found nothing. i'm thinking of instaling another antivirus because all this is coming from the avira antivirus. maybe I'm wrong. i actually deleted some stuff from the vault and ran the superantispyware and found nothing again.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users