Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

One computer's slow connection affects every computer on network


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 erciesielski

erciesielski

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:25 PM

Posted 19 October 2008 - 04:55 PM

I have a very frustrating problem. I have a 5Mbps connection. When I have my main computer plugged into the router, I get download speeds topping out around 400 Kbps. Upload speeds are unaffected. When the problem computer is disconnected, everything's fine. I've called my ISP, and they say I'm getting around 30%-60% packet loss, but only when the main PC is connected. I'm not running any P2P programs or anything. The computer has a A8N-SLI Premium, so 2 ethernet adapters and the problem is the same on both. I get the same slowdown when I connect the computer directly to the modem. I've reinstalled drivers and even reinstalled Windows and nothing works.

Thanks in advance.

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users