Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

How to clean #5 -Help please...


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 hothon

hothon

  • Members
  • 39 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:01 PM

Posted 13 October 2008 - 09:31 PM

:thumbsup:

I am using Windows XP Pro Service 2 now,
Due to my Aztech Wireless WL230USB got problem,so I try to install and uninstall many time,then in device manager under network adapters you can see "Aztech WL230USB Wireless #5".What I need to help is how to clean the "Aztech WL230USB Wireless #5" back to the normal "Aztech WL230USB Wireless " ?

THanks

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 usasma

usasma

    Still visually handicapped (avatar is memory developed by my Dad


  • BSOD Kernel Dump Expert
  • 25,091 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Southeastern CT, USA
  • Local time:02:01 PM

Posted 14 October 2008 - 06:46 AM

Do you also have #1 through #4 visible? If so, you can usually just right click on the one you want to get rid of and select "Delete"

If you just want to rename it, select "Rename"
My browser caused a flood of traffic, sio my IP address was banned. Hope to fix it soon. Will get back to posting as soon as Im able.

- John  (my website: http://www.carrona.org/ )**If you need a more detailed explanation, please ask for it. I have the Knack. **  If I haven't replied in 48 hours, please send me a message. My eye problems have recently increased and I'm having difficult reading posts. (23 Nov 2017)FYI - I am completely blind in the right eye and ~30% blind in the left eye.<p>If the eye problems get worse suddenly, I may not be able to respond.If that's the case and help is needed, please PM a staff member for assistance.

#3 hothon

hothon
  • Topic Starter

  • Members
  • 39 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:01 PM

Posted 14 October 2008 - 08:18 PM

:thumbsup: Actually is my wireless pop up this message :-

"One or more wireless networks are available"

My connection is lost.Maybe I try to install and uninstall driver many time cause of this problem come out but nope after I go to internet find the solution(use other computer). Some solution like:-

1.Disable XP wireless Zero Configuration and use your Wireless Adapter's client problem.
2.Uncheck "Automatically Connect to Non-Preferred Network",Make sure u have ur network (SSID) "preferred network".
3.Some people said is microsoft problem.
4.Just unistall Q815485 and KB826942 windows update file.
5.Changes 802.11b to 802.11a.

Wah! so many solution make me confused...
May I know why this message pop up? and What I need to do with availability solution?
Thank You.

#4 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,887 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:01:01 PM

Posted 15 October 2008 - 08:05 AM

Delete all of them...then reinstall after reboot.

Louis

#5 hothon

hothon
  • Topic Starter

  • Members
  • 39 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:01 PM

Posted 15 October 2008 - 10:16 PM

Ok! I try it then let u know on Monday coz I not at home now.
Thanks Ya!

#6 hothon

hothon
  • Topic Starter

  • Members
  • 39 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:01 PM

Posted 19 October 2008 - 10:05 PM

:thumbsup:

Problem Solve with I uninstall then reinstall back without set WEP KeY.

Thank You.

#7 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,887 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:01:01 PM

Posted 20 October 2008 - 06:18 AM

Feedback appreciated...happy computing :thumbsup:.

Louis




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users