Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

somebody help me out on this one.


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 viperwon

viperwon

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:01 PM

Posted 10 October 2008 - 06:51 PM

I know this is probably the wrong section but lately i've ran into the infamous anti virus 2010(My father was on the computer and he somehow got the virus)

when i came home I found it.. tryed to delete it, ran all the programs I had couldn't get rid of it so I had a friend give me a flash drive with a few programs, It got rid of it somewhat, but not all..


I cleaned out most of the regristy files the virus had, and I havn't had internet access to anything on that computer since the virus, i'm wondering what could be blocking it?

My lan is running, at about 100mb it sends about 500 packets to even receive a few.. Ive ran lspfix, flushdns.. the whole nine yards I just can't get access on this computer..

does anything think they know why? ports? anything I will run a hjt and post here I'm just wondering if anyone has any other kind of fix for my problem..

I ran malwarebytes about 3 times and I deleted all the regristy files that they listed there

I also ran avira, and a few other spyware I just can't get access to net whatever I do..

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 ruby1

ruby1

    a forum member


  • Members
  • 2,375 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:01 AM

Posted 11 October 2008 - 05:52 AM

HI; can you rerun the malawarebytes program and post the log report from it for folks to check out for you?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users