Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Some files are visable unless you click on them in WMP 10


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 dlm83

dlm83

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:06 PM

Posted 30 April 2005 - 01:51 PM

For some reason when I look at my music in the library view the text for some of the files is not shown. But when you click to highlight the file it will show all of the information, and I can play it just fine.

Here is a link to a screenshot showing what I'm talking about:
http://cse.unl.edu/~dmolineu/pics/mediaplayer.jpg

The white rows are actually songs that will play fine, the light blue one was white too until I clicked it.

Any clue what's causing this/ how I can fix it?

Thanks!
-D.L.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 dlm83

dlm83
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:06 PM

Posted 01 May 2005 - 04:01 PM

The title should read *in*visible.

#3 Grinler

Grinler

    Lawrence Abrams


  • Admin
  • 43,617 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:03:06 PM

Posted 01 May 2005 - 04:59 PM

Not sure whats causing it, but in the past I have seen upgrading your video driver to help in these situations.

#4 dlm83

dlm83
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:06 PM

Posted 01 May 2005 - 05:23 PM

Thanks for the reply!

I've recently updated by video card drivers (about a week ago) that didn't seem to affect the problem at all. I'm not sure, but I think I had this problem even when I was still using my last card (ATI Radeon 9500 Pro) which was replaced Nov. 2004 by my new nVidia 6800.

It's weird, when I first click the library view button everything shows fine, then if I click on of the column headers to sort by namer or artist, then some of the files go white.

-D.L.

#5 Grinler

Grinler

    Lawrence Abrams


  • Admin
  • 43,617 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:03:06 PM

Posted 01 May 2005 - 06:33 PM

The only other thing I can suggest is to lower the hardware acceleration in the WMP option.s I dont think thats going to help though




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users