Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Thank you for suggestions! :thumbsup: Puter problem is fixed.....


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 crazyats

crazyats

  • Members
  • 6 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:41 PM

Posted 07 October 2008 - 01:39 PM

So, I was up until 1 am this morning :huh: with my nephew, doing a remote assistance!! PROBLEM SOLVED!!!!! Several months ago, my nephew installed an un-authentic version of Windows Vista! With him being a computer analyst, I don't know how he managed to do that! Anyway, he noticed, while in remote assistance, that my Vista program was showing a "reproduced" version on the screen! So, after 4 hours, he was able to re-install the authentic version that came with the computer! Heehee!! I have been on line without interruption for nearly 7 hours!! Thought I would go ahead and post this, in case anyone else runs into this problem! The un-authentic logo was readable at the lower right hand corner of my desktop! Hope this helps others in the future! Thank you very much for suggestions!!!!!!! THIS SITE IS AWESOME!!!!!

Ronda

BC AdBot (Login to Remove)

 


m



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users