Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Can't open a website.


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 EL MAJE

EL MAJE

  • Members
  • 51 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:CA
  • Local time:06:51 AM

Posted 06 October 2008 - 07:02 PM

Hello, I'm having problem with my internet explorer, everytime I wanna open a Link, well not all the time, but most of the
time I get a blank page, so I try to go to Run and type the following quick fix. regsvr32 urlmon.dll but did not work
is there another fix that I should do to correct this problem??

Forgot to mention, my OS is windows XP Pro. with Microsoft Internet Explorer.

Thank you guys.

Elmaje!

:thumbsup:

Edited by EL MAJE, 07 October 2008 - 10:31 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 m0le

m0le

    Can U Dig It?


  • Malware Response Team
  • 34,527 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:London, UK
  • Local time:01:51 PM

Posted 07 October 2008 - 12:38 PM

Hi EL MAJE,

Sounds like your default URL is about:blank. If you only type, say, google.com what happens then?

Edited by m0le, 07 October 2008 - 12:52 PM.

Posted Image
m0le is a proud member of UNITE

#3 EL MAJE

EL MAJE
  • Topic Starter

  • Members
  • 51 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:CA
  • Local time:06:51 AM

Posted 08 October 2008 - 11:10 AM

Hello m0le,

If I type google.com, I go to that website but, if I'm looking for some other website inside google that's when I have
the problem, I can open some of those website but there are others that I can't open.

#4 m0le

m0le

    Can U Dig It?


  • Malware Response Team
  • 34,527 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:London, UK
  • Local time:01:51 PM

Posted 08 October 2008 - 01:45 PM

Okay, just to be sure:

When the PC boots up, do you get your chosen home page?

You say that when you type just google.com you get Google but when you go from there you get nothing?

So, what happens if you type:

www.google.com or
http://www.google.com

Have you had any recent run-ins with any spyware/trojans/viruses, etc?

Is it IE7 that you are running?

Sorry for all the questions but I need to check that this is just a reset issue and not malware related
Posted Image
m0le is a proud member of UNITE




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users