Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Hello From Greece & Help!


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 russellsnr

russellsnr

  • Members
  • 15 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:16 PM

Posted 04 October 2008 - 03:43 PM

Hello my name is Russell & I am an expat from Brighton (Sussex) Helensburgh (Scotland) and 1 or 2 other stop off points in my life.
I now live in Greece for the sunshine, cost of living etc etc.
Oh I am retired.
Now I have a small problem on my computer in the form off I think mailware, everytime I switch on and during on time I get your comp is running slow, you have many probs ect ect.
I downloaded ComboFix and ran it but the problem still there.
I did click on the message that keeps appearing on my desktop and am sent to this site. (http://winsecurityupdates.com/?aid=444.471)
I have tried a search for the offending file but to be honest I am scratching in the dark.
Any help please
Thank You.
Russell.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Guest_The weatherman_*

Guest_The weatherman_*

  • Guests
  • OFFLINE
  •  

Posted 04 October 2008 - 04:40 PM

Hello russellsnr good to see you here.

I downloaded ComboFix and ran it but the problem still there.

please read this http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/34773/preparation-guide-for-use-before-using-malware-removal-tools-and-requesting-help/ and I'm sure you will be helped. :thumbsup:

#3 nigglesnush85

nigglesnush85

  • Members
  • 4,371 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:UK

Posted 04 October 2008 - 07:14 PM

Hello Russell and welcome to BC
Regards,

Alan.

#4 russellsnr

russellsnr
  • Topic Starter

  • Members
  • 15 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:16 PM

Posted 05 October 2008 - 03:01 AM

THANK YOU,
I used three of the reccomened tools to remove this problem and yes it worked on the third Malwarebytes.
I tried Ad-Aware and it found the problem said it had fixed but on re-boot was still there.
Stinger gave the same results but again on re-boot still there.
Again many many thanks for advice and a very good web site.
Russell.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users