Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Internet Working


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 samuel3

samuel3

  • Members
  • 2,349 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:07:14 AM

Posted 04 October 2008 - 05:53 AM

Well one of my relatives, phoned up today, and asked me to try fix his internet, but he said the internet is working fine, but he cant connect to the wireless, i havent had a look. But ill ask here to see if you know what can fix it so i can go straight to his house and fix it.

Cheers,
Samuel3.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 samuel3

samuel3
  • Topic Starter

  • Members
  • 2,349 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:07:14 AM

Posted 05 October 2008 - 07:42 AM

Bumping.

#3 samuel3

samuel3
  • Topic Starter

  • Members
  • 2,349 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:07:14 AM

Posted 08 October 2008 - 02:28 PM

Bumping

#4 E-Mu

E-Mu

    Bleepin' Psychopomp


  • Members
  • 1,386 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Local time:06:14 AM

Posted 10 October 2008 - 09:36 AM

Without any symptoms no-one can really give an accurate fix.

Only thing you can really do is go have a look and see whats happening and then post back if you need help.

Or when your there, use google to help find a fix.

E-Mu
~ E-Mu ~

"Emu, You Moo, We All Moo for Emu!" <-- Thanks to Animal

"If at first you don't succeed; call it version 1.0"


#5 driver33b

driver33b

  • Members
  • 38 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:04:14 PM

Posted 16 October 2008 - 06:58 PM

I sincerely hope it is not the problem I have just experienced 6 months of searching and trying all sorts of fixes....I'm fixed now but it took 2 goes at re-installing Vista Home Prem to do the job.

Everything 'looked' fine, adaptor setting, addresses, ipconfig, just a few tell tale signs....

ONE clicking on anything that would normally connect to a wireless network would not work. ie move the cursur over 'connect' it would change to a 'hand'...left click and it would fade away as if it was going to perform the task...but NOTHING happened.

TWO in the Control Panel-Network and Sharing Center there is no 'goodie controls' ie Customize and Sharing and Discovery.

For previos post http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/173774/vista-wireless/

#6 samuel3

samuel3
  • Topic Starter

  • Members
  • 2,349 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:07:14 AM

Posted 24 October 2008 - 06:50 PM

Fixed.

#7 E-Mu

E-Mu

    Bleepin' Psychopomp


  • Members
  • 1,386 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Local time:06:14 AM

Posted 26 October 2008 - 02:29 PM

Congrats.

What was the problem?
~ E-Mu ~

"Emu, You Moo, We All Moo for Emu!" <-- Thanks to Animal

"If at first you don't succeed; call it version 1.0"





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users