Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Newly Installed Games Don't Appear On Start Menu


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 romulus267

romulus267

  • Members
  • 18 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:St. Louis, MO
  • Local time:06:37 PM

Posted 03 October 2008 - 05:03 PM

I'm running 64-bit Windows Vista Home Premium on a system I built myself just the other day. I've recently installed multiple games (Age of Conan, Spore and Warhammer Online) and none of them have created start menu groups. There were no options that I saw during the installation to request their creation. Some applications have created groups like the EA download manager that came with spore, World of Warcraft, Quicktime, etc, so at least it's partially working. Is this a known Vista issue? What can I do to fix it?

Thanks

Edited by romulus267, 03 October 2008 - 05:04 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 usasma

usasma

    Still visually handicapped (avatar is memory developed by my Dad


  • BSOD Kernel Dump Expert
  • 25,073 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Southeastern CT, USA
  • Local time:07:37 PM

Posted 03 October 2008 - 06:03 PM

Dunno if it's a Vista issue - but it's happened to me on a couple of games.
Try posting over in the Games forum for more info: http://www.bleepingcomputer.com/forums/f/20/computer-gaming/
My browser caused a flood of traffic, sio my IP address was banned. Hope to fix it soon. Will get back to posting as soon as Im able.

- John  (my website: http://www.carrona.org/ )**If you need a more detailed explanation, please ask for it. I have the Knack. **  If I haven't replied in 48 hours, please send me a message. My eye problems have recently increased and I'm having difficult reading posts. (23 Nov 2017)FYI - I am completely blind in the right eye and ~30% blind in the left eye.<p>If the eye problems get worse suddenly, I may not be able to respond.If that's the case and help is needed, please PM a staff member for assistance.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users