Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Desktop Won't Boot-blinking Power & H/d Led's


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 geno368

geno368

  • Members
  • 255 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:36 PM

Posted 30 September 2008 - 08:52 AM

My sister has a Dell Dimension 5100 w/XP Prof., 1MB Ram, Pent 4 @ 3.2 ghz. All of a sudden it won't boot. When you plug in the power, the power switch led blinks orange in unison with the h/d green led.
This is what I have tried:
I pulled the power supply 24p connector and shorted the black wire to the green wire and the fan then came on..so I figure p/s is ok?????
I then removed the modem card and the video card as well as the memory and all drive connectors. Still same response. What do I need to check? Motherboard bad??Thanks

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 nigglesnush85

nigglesnush85

  • Members
  • 4,371 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Local time:09:36 PM

Posted 30 September 2008 - 09:47 AM

Hello geno368,

Have you tried a different power cable?
Regards,

Alan.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users