Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

2 Questions


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 redsox25

redsox25

  • Members
  • 66 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Northern Virginia
  • Local time:06:49 AM

Posted 27 September 2008 - 04:04 PM

I have no idea where to put these questions so i settled for here.

1) My mom upgraded here computer at work and so i took her old computer off here hands (only a year or 2 old). She seemed to think it had a virius or something on it. My first question is, we couldn't find the power cord that went with it, So i just pluged an old one i had into it and it seemed to work fine. Is that ok? The last thing i need is an electical fire at my house. It seems to be pretty standered. It has the 3 prongs that are in the shape of a triangle. So is this something that is a problem.

2) I turn it on and it asks me for here password and although, i do know what it is, it well not log me on bc it wants me to connect to her offices' network but cant. So i cant log on. Is there an easy way around this? Or do i need to erase the hard drive and start over (which i may end up doing anyways esp. if it has some kind of virius.) Anythoughts?


This is not a brand name computer. The only specs i know is it is currently running windows 2000.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 starfireone

starfireone

  • Members
  • 28 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Florida
  • Local time:06:49 AM

Posted 27 September 2008 - 05:20 PM

1) The cable you are using is find. Don't worry about it.
2) I would say that you are better off doing a new OS reload. Nothing better than a
fresh loaded OS on a used PC. You just never have any idea what might be lurking around
from an office PC.

Thanks
Starfireone

www.nickscomputerfix.com

 

 


#3 redsox25

redsox25
  • Topic Starter

  • Members
  • 66 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Northern Virginia
  • Local time:06:49 AM

Posted 27 September 2008 - 07:31 PM

Thanks for the input. I think ill put a new OS on it.

#4 smurfgod

smurfgod

  • Members
  • 446 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Illinois
  • Local time:05:49 AM

Posted 28 September 2008 - 01:44 AM

IMO Starfire is right on both counts.
If you need to search for drivers afterwards, this will help. It identifies all the components in the PC http://www.gtopala.com/siw-download.html you may want to run it first and write down at least the modem/ethernet drivers in case the OS you use doesn't have them built in




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users