Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Need Help


  • This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic

#1 lithanos

lithanos

  • Members
  • 7 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:25 AM

Posted 27 September 2008 - 03:34 PM

Ok im going to try and explain as best i can.
i am also unable to ascess spybot or ad-aware site and definition updates. if i google something (anything) and i click a link. a new tab opens and takes me to a random site. There isnt any site in particular that the link leads me to so i have no idea on what ware it could be.
I also cant do a system restore. I can open the restore panel choose what restore date i want it will allow me to go to the next window howeer on the window that you click next to begin the process does nothing. acts as if it has been disabled.
I have spybot and ad-aware on the deskop however i am unable to update. it seems to try and update from my local gateway and no actual internet adress.
I am currently transfering both program with the most current update manually through my network. i am posting a hijack log in hope someone can help me. I just formatted and reinstalled everything maybe 3 weeks ago. I would ratehr not have to do it again. My work files take about 2 days to backup. here be the hijack log i pray someone can see what is going on.

Please feel free to move this in the hijack this section since i was dumb enough to post in the wrong section.

Attached Files



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 teacup61

teacup61

    Bleepin' Texan!


  • Malware Response Team
  • 17,075 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:Wills Point, Texas
  • Local time:10:25 AM

Posted 06 October 2008 - 04:39 PM

Hello

Welcome back to Bleeping Computer :)

Sorry about the delay.:thumbsup: If you still need help, please post a new HijackThis log to make sure nothing has changed, and I'll be happy to look at it for you.

Thanks,
tea
Please make a donation so I can keep helping people just like you.
Every little bit helps! :)
You can even use your credit card! Thank you!

Posted Image


Error reading poptart in Drive A: Delete kids y/n?

#3 teacup61

teacup61

    Bleepin' Texan!


  • Malware Response Team
  • 17,075 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:Wills Point, Texas
  • Local time:10:25 AM

Posted 02 November 2008 - 09:48 PM

Due to the lack of feedback this Topic is closed.

If you need this topic reopened, please request this by sending the moderating team a PM with the address of the thread. This applies only to the original topic starter.

Everyone else please begin a New Topic
Please make a donation so I can keep helping people just like you.
Every little bit helps! :)
You can even use your credit card! Thank you!

Posted Image


Error reading poptart in Drive A: Delete kids y/n?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users