Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Something Is Wrong With My Laptop


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 CalusBlade

CalusBlade

  • Members
  • 538 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:58 AM

Posted 27 September 2008 - 08:02 AM

I tried to turn on my laptop today and the power light comes on and the loading light (the thing that looks like a cylinder) comes on but barely. Nothing comes on the screen and the add on laptop and mouse doesn't come on. I donno whats wrong, it was working 2 days ago.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Romeo29

Romeo29

    Learning To Bleep


  • BC Advisor
  • 3,194 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:127.0.0.1
  • Local time:08:58 AM

Posted 27 September 2008 - 09:43 AM

The loading light that looks like cylinder is hard disk indicator light. May be some problem with your hard disk.

Please give details of operating system and security apps you have installed on it.

#3 CalusBlade

CalusBlade
  • Topic Starter

  • Members
  • 538 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:58 AM

Posted 27 September 2008 - 12:16 PM

If I remember correctly it is a Dell 2 ghz, 50 gb disk drive, 64 video card (donno which company, but its not the G-force company). that is all I really know. Also I can't shut it down ether, the light is still on. I tried to hit the power again but it is not responding.

#4 boopme

boopme

    To Insanity and Beyond


  • Global Moderator
  • 73,078 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:NJ USA
  • Local time:09:58 AM

Posted 27 September 2008 - 03:40 PM

Is it running Windows 95/98/ or ME?
Do you know the hard drive manufacturer?
What Dell model?
How do I get help? Who is helping me?For the time will come when men will not put up with sound doctrine. Instead, to suit their own desires, they will gather around them a great number of teachers to say what their itching ears want to hear....Become a BleepingComputer fan: Facebook

#5 CalusBlade

CalusBlade
  • Topic Starter

  • Members
  • 538 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:58 AM

Posted 27 September 2008 - 05:40 PM

I think it was ME or XP. I haven't used it in a while, only my brother. I think the model is X08-73060.

Yea the green power light is still on and the screen is black. Nothing came on the screen when I powered up. I'm not really sure whats wrong. I even plug it in and waiting a bit but nothing. I'm gonna try to drain the battery and recharge to see what happens.

Edited by CalusBlade, 27 September 2008 - 05:43 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users