Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Ie7 Web Page Issues


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Om3ga Dave

Om3ga Dave

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:PA
  • Local time:07:01 PM

Posted 23 September 2008 - 09:25 AM

Hello All. :thumbsup:

I have a computer here that was infected with some malware (XP A/V 2008) and i was able to get rid of it though trusty Combofix and a few other tools as well.

My issue still though is im having issues with web pages not showing up correctly. i took a SS for you guys to better see.

Posted Image

The text seems to show up incorrectly. along with some websites that the text doesnt even show up?

I did everything from clearing and reseting all IE settings, ran without add-ons, and so forth.

Any suggestions?
Back up my hard drive? How do I put it in reverse?

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 Om3ga Dave

Om3ga Dave
  • Topic Starter

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:PA
  • Local time:07:01 PM

Posted 23 September 2008 - 11:32 AM

Found is was a Rootkit still lingering in the system. its fixed now. :thumbsup:
Back up my hard drive? How do I put it in reverse?

#3 Davida2170

Davida2170

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:01 PM

Posted 23 September 2008 - 11:34 AM

I have the same problem - I think it might have something to do with Virtual Memory or memory locked up by the registry. If you hear anything, please let me know - I have a post called "Memory used by the users memory not freed" or something to that affect.

#4 Om3ga Dave

Om3ga Dave
  • Topic Starter

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:PA
  • Local time:07:01 PM

Posted 23 September 2008 - 11:36 AM

I have the same problem - I think it might have something to do with Virtual Memory or memory locked up by the registry. If you hear anything, please let me know - I have a post called "Memory used by the users memory not freed" or something to that affect.


Thanks for the reply. Like i did mention, i had a Rootkit that Combofix finally detected. It was something hijacking the browser because i was not having any issues with Firefox.
Back up my hard drive? How do I put it in reverse?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users