Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Xpro No Associations


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 PC11

PC11

  • Members
  • 9 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Breda, Netherlands
  • Local time:07:52 AM

Posted 15 September 2008 - 08:04 PM

XPro starts up, but all file associations are lost. So nothing starts, only getting question startup with... and that's the only way to get iexplorer running.
Just before the logon a dialogwindow opens, which can only be closed by clicking ok. The window title changes between runs.
How could i get anything, like combofix or hijackthis up and running..??
many thanks for any help

Edited by PC11, 16 September 2008 - 02:29 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Budapest

Budapest

    Bleepin' Cynic


  • Moderator
  • 23,579 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:04:52 PM

Posted 15 September 2008 - 08:12 PM

Easy File Associations for Windows XP
The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who haven't got it.

—George Bernard Shaw




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users