Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Click Sound In My Video Files


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 VaynardX

VaynardX

  • Members
  • 121 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:41 PM

Posted 13 September 2008 - 07:21 AM

I have a samsung yp-s5 mp3/mp4 player. As you may all know, samsung has its proprietary video format(otherwise known as svi). Now my problem goes like this: I downloaded files from youtube and had them converted to avi format, then I transferred those files via the samsung media studio(since its the only program that can convert movie files to svi). Then, when I watched the movie, it has this clicking sound(like click-click click click click) and my audio is behind the video, meaning the video is ahead while the audio lags behind. What could be the problem here? I played the files in my computer(the avi format) and there were no problems nor clicks at all.

Then I tried something else, I split a segment of my fave movie that I came from my dvd disc and converted it to avi. I checked it on my computer, it didnt have any clicking sound. Then when I transferred it to my mp4 player, there were no clicking sounds at all. Hmm, what could be the problem? :thumbsup:

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users