Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Titan Quest


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Elijohnson

Elijohnson

  • Members
  • 26 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:38 AM

Posted 09 September 2008 - 12:37 PM

my processor is

Property Value
Number of CPU(s) One Physical Processor / 2 Cores / 2 Logical Processors / 64 bits
Vendor GenuineIntel
CPU Name Intel Pentium D 930
CPU Code Name Presler
Platform Name Socket 775 LGA
CPU Full Name Intel® Pentium® D CPU 3.00GHz
Revision B1
Technology 65 nm
Instructions MMX, SSE, SSE2, SSE3, ET64, XD, VMX
Original Clock 3000 MHz
Original System Clock 200 MHz
Original Multiplier 15.0
CPU Clock 3001 MHz
System Clock 200.1 MHz
FSB 800.2 MHz
L1 Data Cache 2 x 16 KBytes
L1 Trace Cache 2 x 12 Kuops
L2 Cache 2 x 2048 KBytes

and i believe thats an iight processor so why is it that i go online and i am laggy and my internet connect is 10mb/2mb

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 smurfgod

smurfgod

  • Members
  • 446 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Illinois
  • Local time:11:38 PM

Posted 09 September 2008 - 01:35 PM

what kind of video card do you have? Could be the game's servers too.

#3 Elijohnson

Elijohnson
  • Topic Starter

  • Members
  • 26 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:38 AM

Posted 09 September 2008 - 05:23 PM

i have a 8600 gts nvidia card bfg and i play on lan so how is the server bad

#4 smurfgod

smurfgod

  • Members
  • 446 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Illinois
  • Local time:11:38 PM

Posted 10 September 2008 - 07:48 AM

Does everyone lag or is it just you? If they're fine, switch ports with one of them. Does it lag when you're playing single player?

#5 Elijohnson

Elijohnson
  • Topic Starter

  • Members
  • 26 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:38 AM

Posted 10 September 2008 - 11:00 AM

dont play single player yeah hers lag but not as much and plus my computer is so much better than hers so my custom made should be doing the same bleep as a deel d E310

#6 smurfgod

smurfgod

  • Members
  • 446 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Illinois
  • Local time:11:38 PM

Posted 10 September 2008 - 08:07 PM

Well if you're both lagging on it, then I'd say its probably the router, or the network cables. Play single player for a little while and see if it lags on it, if it does then look for a patch or something




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users