Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Weird Blank Screen


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 PapaPixels

PapaPixels

  • Members
  • 45 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:03:25 PM

Posted 06 September 2008 - 04:50 PM

Today, I updated SUPERantispyware to 4.21.1004 and rebooted the comp. Right after i installed the latest version, i decided to do a full SAS scan. After the scan was about 30 minutes complete, my computer monitor went blank and was not the result of a screensaver(i had moved my mouse moments before). I tried moving the mouse, pressing keys, opening the task manager with shortcuts and more. The screen would not return. I had to do a manual shutdown by holding down the laptop button. After booting the laptop back up, the screen was still fine. Could this be a problem with my hardware? Perhaps a problem with my SAS configuration? Or is it something possibly dangerous? My computer also started to take a while to shutdown since about 2 months ago. This happened after i installed comodo firewall pro. About a week ago, i upgraded my laptops ram from 1 gig to 2.5gigs. The computer seemed to agree with it. However, the shutdown speed hasnt improved. What could be the problem with this? I am in a bit of panic right now because i have not encountered the blank screen problem for the 3 years ive owned my laptop. I am going to run an MBAM scan right now. Please tell me the possible reasons why the blank screen occured. I will also post a similar topic in the HJT log forum. Thanks in advance BP BleepingComputer! :thumbsup:

Edited by PapaPixels, 06 September 2008 - 04:57 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users