Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Motherboard Problems


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 uncle joe

uncle joe

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:21 PM

Posted 04 September 2008 - 04:29 AM

I have a VIA 7VKML motherboard which has a built in sound card. I had to wipe my hard drive because of a virus and now my PC won't play any sound apart fom a system bleep. I can't find my installation disk. I have tried searching for a VIA 7VKML driver, but everywhere I find one I have to download a programme called 'driver detective'. I am sure this is a very good programme, but Iit requires a payment before it can b used.

Where can I find a driver I can install myself?

Edited by uncle joe, 04 September 2008 - 04:30 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 dpunisher

dpunisher

  • BC Advisor
  • 2,234 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:South TX
  • Local time:11:21 AM

Posted 04 September 2008 - 05:12 AM

http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherb...?ProductID=1306

I am a retired Ford tech. Next to Fords, any computer is a piece of cake. (The cake, its not a lie)

3770K @4.5, Corsair H100, GTX780, 16gig Samsung, Obsidian 700 (yes there is a 700)





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users