Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Rundll Error


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 meakre

meakre

  • Members
  • 7 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:McKees Rocks, PA
  • Local time:01:30 PM

Posted 27 August 2008 - 06:34 PM

I have windows vista on my home computer. We have three user accounts set up. One for my girlfriend, one for me, and a guest account. Everytime you log into either the guest account or my girlfriends' account you get the following RunDLL errors.:

Error loading C:\Users\Guest\AppData\Local\Temp\scpumnrp.dll
The specified module could not be found

Error loading C:\Users\Guest\AppData\Local\Temp\vfkceouf.dll
The specified module could not be found

Error loading C:\Users\Guest\AppData\Local\Temp\xphlnbin.dll
The specified module could not be found

Error loading C:\Users\Guest\AppData\Local\Temp\geBqPJAR.dll
The specified module could not be found

This seemed to start after I removed some malware\spyware with the help of this site. My account is fine and shows no errors on log up. I tried to find more information on this site, and I did find some suggestions, but I was unclear are what to do after using the website listed for AutoRuns for Window.

I would appreciate any help.

Thank you!
PEACE OUT!

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 usasma

usasma

    Still visually handicapped (avatar is memory developed by my Dad


  • BSOD Kernel Dump Expert
  • 25,091 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Southeastern CT, USA
  • Local time:02:30 PM

Posted 27 August 2008 - 06:47 PM

Using Autoruns, look through the Everything tab for image names identical to those 4 .dll files that you mentioned above. Then remove the checkmark from the left hand side of the column. Close Autoruns and reboot - and the error messages should go away.

This presumes that the computer is not infected - should they reappear, it's an indication that you're still infected.
My browser caused a flood of traffic, sio my IP address was banned. Hope to fix it soon. Will get back to posting as soon as Im able.

- John  (my website: http://www.carrona.org/ )**If you need a more detailed explanation, please ask for it. I have the Knack. **  If I haven't replied in 48 hours, please send me a message. My eye problems have recently increased and I'm having difficult reading posts. (23 Nov 2017)FYI - I am completely blind in the right eye and ~30% blind in the left eye.<p>If the eye problems get worse suddenly, I may not be able to respond.If that's the case and help is needed, please PM a staff member for assistance.

#3 WannaBeTech

WannaBeTech

  • Members
  • 16 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Streamwood, Illinois
  • Local time:12:30 PM

Posted 11 October 2008 - 11:14 AM

Using Autoruns, look through the Everything tab for image names identical to those 4 .dll files that you mentioned above. Then remove the checkmark from the left hand side of the column. Close Autoruns and reboot - and the error messages should go away.


This is the first I hear about autoruns and I had a similar problem on the guest account---A dialogue window DLL extension error popped up everytime. I used autoruns and solved the problem just by reading what happened here. :huh:

#4 Nataly

Nataly

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:30 PM

Posted 28 January 2010 - 07:15 PM

Hi guys!

I have the same problem: Error loading C:\Users\Natalia\AppData\Local\Temp\mpnoreg.dll The specified module could not be found. Could somebody help me? I don't know what is Autorun you are talking about. Could you please clarify?

Thank you,

Natalia




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users