Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Sli Unavalible?


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 tokin white guy

tokin white guy

  • Members
  • 22 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:56 PM

Posted 27 August 2008 - 03:48 PM

Hi,
I have a Striker Extreme MB, and two NVIDIA Geforce 6800's, I was able to run them using SLI however now the option is not avalible, I am running Vista 64, could this have something to do with it?
if you have any questions about other h/w just ask/
Thanks

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 tokin white guy

tokin white guy
  • Topic Starter

  • Members
  • 22 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:56 PM

Posted 10 September 2008 - 02:19 AM

with both cards installed, one has to be disabled for the other to work properly, and input? any settings andthign i can do??!!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users