Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Hi Again


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 jabbb

jabbb

  • Members
  • 55 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:54 AM

Posted 26 August 2008 - 12:37 PM

Hello everyone, long time no see.
I was opening another account for other people who are using my computer and on the desktop there was a shortcut written "click me". Naturaly it looked suspicious but I thought it wouldn't be possible to have a virus/trojan on the new desktop not to mention in a new account which I just created. Anyway YES I clicked on that damn thing and now I think I got virus or something sort of. My administrator account works fine except when I switch it back it gives me some errors that some programs couldn't been opened.

So instead of using that other account I deleted it and opened the guest account and while I was opening it vista told me that it couldnt open a loads of simple programs, it was asking me to choose the program to open with, and finally as I clicked "cancel" to all those questions now the guest account is without shortcut pictures and I think its missing a lot of programs too.

Anyways if someone could be so kind and help me with my problem...I'm already running ad-aware 2008 free edition and I also got avg 8.0 free edition, but as usually they won't be enough the remove these devil from my computer

Br. Jabbb

ps. HELP!

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 jabbb

jabbb
  • Topic Starter

  • Members
  • 55 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:54 AM

Posted 26 August 2008 - 01:58 PM

also I tried to search if there was already topic made relating to my problem, but I guess no one else would ever click on a shurtcut that says clickme......I guess we found the winner :thumbsup:

Edited by jabbb, 26 August 2008 - 01:59 PM.


#3 jabbb

jabbb
  • Topic Starter

  • Members
  • 55 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:54 AM

Posted 26 August 2008 - 02:15 PM

Hi, more update, when I logon on my normal account (administrator) it gives me:
error loadNTDriver MGSysCtrl.


Detecting Model Type Faild!

You May Not Run This Program Correctly.


load unregister error.

errors.

If someone could be so kind and help me a little bit, these things are giving me a headache.

#4 jabbb

jabbb
  • Topic Starter

  • Members
  • 55 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:54 AM

Posted 26 August 2008 - 03:52 PM

Also I noticed that on guest account I cannot execute any .exe, windows is asking me which program I would like to use to open the .exe file....???




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users