Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Windows Xp Visual Style


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 bilabili

bilabili

  • Members
  • 42 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:03 PM

Posted 23 August 2008 - 04:18 PM

hi!

i hv a lil problem here!

haha.

well, it's about the windows xp visual style file.
i can't apply the file to my windows appearance. well, the problem started after my kaspersky detected some malicious ad aware, 3-4 days ago. and then, it needs to delete and neutralize some files, and reboot yada yada.


and after that, the windows xp visual style i'd previously applied, turned back to the xp basic theme
till now i cant apply any visual style file..

it might be a lil problem, but please? a lil help wont hurt you guys.

THanks!!!!!

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 garmanma

garmanma

    Computer Masochist


  • Members
  • 27,809 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Cleveland, Ohio
  • Local time:09:03 AM

Posted 23 August 2008 - 07:39 PM

Where did you get this windows xp visual style file from?
Mark
Posted Image
why won't my laptop work?

Having grandkids is God's way of giving you a 2nd chance because you were too busy working your butt off the 1st time around
Do not send me PMs with problems that should be posted in the forums. Keep it in the forums, so everyone benefits
Become a BleepingComputer fan: Facebook and Twitter

#3 bilabili

bilabili
  • Topic Starter

  • Members
  • 42 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:03 PM

Posted 04 September 2008 - 06:25 PM

it was from a forum. it works really fine for a couple of month...


oh, and now, my comp started to reboot all of a sudden, before it rebooted, there was a blink of a blue screen.

and, there was a window said i was encountering a 'blue screen' problem.


should i get a HJT log for you guys to check?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users